محل کار خود را در برابر ویروس کووید ۱۹ ایمن کنید .

چگونه باید محل کار را برای مقابله با ویروس کرونا آماده کرد؟

سازمان بهداشت جهانی (WHO) از شیوع بیماری ویروس کووید ۱۹ را در استان هوبی در چین خبر داد و “وضعیت اضطراری بهداشت عمومی” اعلان کرد. WHO اظهار داشت که خطر ابتلا به بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹ (COVID-19) به سایر کشورهای جهان پخش شده است.

WHO و مقامات بهداشت عمومی در سراسر جهان برای مهار شیوع ویروس کووید ۱۹ اقدام می کنند. با این حال، موفقیت در دراز مدت نمی تواند مورد توجه واقع شود. اگر بخواهیم جلوی شیوع این بیماری را بگیریم، تمام بخش های جامعه ما – از جمله مشاغل و کارفرمایان – باید نقش خودشان را ایفا کنند. این نوشته به شما کمک می کند محل کار را از کووید ۱۹ در امان نگاه دارید.

۵ اصل طلایی مبارزه با ویروس کرونا

۵ اصل طلایی (DO THE FIVE) مبارزه با ویروس کرونا وجود دارد که عبارتند از :

۱. دست‌ها: مرتبا دست ها را بشویید،

۲. آرنج: سرفه کردن را با آرنج خود بپوشانید،

۳. صورت: به صورت دست نزنید،

۴. پاها: حداقل ۱ متر از دیگران فاصله بگیرید،

۵. احساس مریضی: در خانه بمانید.

چه گروه‌هایی بیشتر در خطر ویروس کووید ۱۹ هستند؟

گروه­ های خاصی از افراد درصورت ابتلا به ویروس کرونا بیشتر در معرض خطر قرار دارند اما فکر نمی­‌کنیم احتمال بروز بیماری در این افراد بیشتر باشد. این ویروس شبیه به عفونت­‌های دیگر مانند آنفلونزاست. اگر جزو موارد زیر هستید، خطر شدت بیماری در صورت ابتلا به کووید-۱۹ در شما بالاتر است:

۱. ۶۰ سال به بالا،

۲.سابقه­‌ی بیماری طولانی­‌مدت مانند بیماری قلبی، ریوی، دیابت، سرطان یا فشار خون،

۳.سیستم ایمنی ضعیف (Immunosuppressed).

سونوگرافی پستان اصفهان ویروس کووید 19

ناقلین خاموش ویروس کرونا ممکن است دیگران را مبتلا کنند !

به ما توصیه شده که از افرادی که به صورت واضح بیمار هستند و سرفه و عطسه می کنند، دوری نماییم تا از ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در امان بمانیم؛ اما حدود ۲۵ درصد از افراد مبتلا هرگز علامت دار نمی شوند. طبق شواهد جدید، در بقیه ی افراد نیز ممکن است علائم تا ۴۸ ساعت پس از عفونت ظاهر نشوند. دانشمندان تا این لحظه عنوان کرده‌اند که هر دو گروه ممکن است «ناقلین خاموش» این ویروس باشند.

مطالعات متعدد اخیر، این موضوع را بیشتر آشکار کرده اند. یکی از مطالعات که در مورد انتقال این بیماری در سنگاپور و چین انجام شده است مشخص کرد که عفونت در این دو کشور، به ترتیب ۲.۵۵ و ۲.۸۹ روز قبل از شروع علائم رخ داده است.


الزامات کارکنان بخش رادیولوژی در مواجه با بیماران مشکوک به بیماری کرونا ویروس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *