غربالگری سرطان پستان با انجام MRI سینه

غربالگری سرطان پستان با انجام MRI سینه

روش کار MRI سینه

محققان دانشگاه پزشکی وین بر روی آسان تر کردن انجام MRI سینه کار کرده اند، که قابلیت این را دارد تا منجر به روشی شود که در برخی موارد باعث کنارگذاشته شدن ماموگرافی گردد.

در این روش جدید محققان، بیمار به جای دمر دراز کشیدن، باید بر روی پشت خود دراز بکشد. او باید یک جلیقه مخصوص را مطابق شکل بر روی خود بگذارد که دارای ۳۲ غلاف سیم پیچ مشابه می باشد که به یک کامپیوتر متصل اند.

به دلیل اینکه بیمار بر روی پشت خود می باشد سینه ها حالت مسطح داشته و غلاف سیم پیچ ارتباط بهتری با آنها دارد. از کامپیوتر برای کالیبره کردن تصویر و جبران تنفس استفاده می شود که منجر به نتایج با دقت بالاتری می شود.

علاوه بر آن، به خاطر آن که بیمار در وضعیتی مشابه با وضعیت عمل جراحی دراز کشیده است، تصاویر می تواند به جراح در اتاق عمل کمک کند. این روش باعث می شود تا وقتی که با تصاویر MRI سینه کار می شود، تومورهای سینه راحت تر و  سریعتر دسته بندی شوند.


بیشتر بخوانید : کاربرد ام آر آی سینه


MRI پستان
MRI پستان

MRI یک روش تصویربرداری ایمن تری است که می تواند تصاویری با دقت بالاتر تولید کند، اما دارای چند محدودیت است که در غربالگری و تشخیص سرطان سینه کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

مشکل اصلی غلاف سیم پیچ های MRI است که بر روی قسمتی از بدن که درحال اسکن است قرار گرفته و تصویر را تولید می کند. برای ایجاد اسکن های با دقت بالا، این غلاف های سیم پیچ باید به نحو مناسبی بر روی قسمتی که می خواهیم اسکن شود قرار گیرد.

بافت سینه زنان در شکل ها و اندازه های متفاوتی می باشد. عموما برای انجام یک MRI از بافت سینه، بیمار به صورت دمر دراز می کشد و غلاف سیم پیچ بر روی سینه قرار می گیرد به طوری که سینه را به سختی فشرده می کند.

این کار در دنیای واقعی غیر عملی است زیرا بیشمار غلاف سیم پیچ برای تمام افرادی که MRI سینه انجام می دهد باید در دسترس باشد. مشکل دیگر محدودیت استفاده از MRI در سرطان سینه این است که قفسه سینه در طول تنفس جابجا می شود و اطلاعات زیادی از اسکن انجام شده را از بین می برد.


ام آر آی و بی هوشی و آرام بخش


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *